”Väldigt intressant” föredrag

Den ledande tidningen i den svenska säkerhetsbranschen, Skydd & Säkerhet, ordnar med jämna mellanrum ”guldkant på tillvaron” för sina trogna medlemmar inom ramen för den exklusiva grupen VIP Security. I tisdags var det middag på O’Learys på Liljeholmen i Stockholm. På plats var även O’Learys svenske grundare Jonas Reinholdsson som berättade hur han byggt upp sportbarkedjan från noll till dagens internationella koncern med verksamhet i sju länder. Efter det berättade David Widlund och Jörgen Pettersson om arbetet med och innehållet i boken om ”Gryningspyromanen” som fått god kritik av recensenten på Skydd & Säkerhet.

”Hittills har den svenska fångvården misslyckats i sina ansträngningar att få Ulf Borgström på andra tankar. Därför är experterna eniga om att sannolikheten är stor för att bränderna fortsätter efter frigivandet sommaren 2016”, slog författarna bland annat fast.

Chefredaktören Lotta Eriksson sammanfattade föredraget så här:

”Det var jättekul att ni kunde komma och väldigt intressant att höra er berätta allt!”

David & Jörgen

Intresset för att höra mer om ”Gryningspyromanen” växer. Här är det Jörgen Pettersson (till höger) som håller låda på O’Learys, Liljeholmen, medan David Widlund lyssnar. Lika ofta är det tvärtom!

Annons

Försäkra dig om ett eget föredrag redan i höst! Klicka här.