Nu även som ljudbok

”Gryningspyromanen – Från mobbad tonåring till Sveriges värsta mordbrännare” finns nu även som ljudbok. Det är förlaget Ordfront Ljud som ligger bakom satsningen. Boken läses av Mats Eklund.

Ljudbok

Reportageboken om den misstänkte ”Gryningspyromanen” Ulf Borgström har väckt stor uppmärksamhet sedan den kom ut den 1 februari. Och efterfrågan stiger ständigt.

–      Vi kände från början att det inte räckte till med den vanliga boken. Allt fler människor vill också ha möjligheten att lyssna till böcker, konstaterar brandingenjör David Widlund som är en av bokens två författare.

–      Det är såklart bra att böcker även ges ut i ljud för alla de som av olika skäl inte vill eller har möjlighet till att läsa traditionella böcker. Nu blir boken tillgänglig för många fler, tillägger skribenten Jörgen Pettersson.

Röster om boken:

Deras kartläggning av Borgströms väg från mobbad tioåring till Sveriges värsta mordbrännare är fascinerande läsning.” (BTJ)

”Boken ger svar på många av de frågor som döljer sig bakom den tragiska människan med epitetet ”Gryningspyromanen”. (Nerikes Allehanda)