”Ett mycket bra föredrag”

Onsdagen den 12 september var vi till först Skurups och sedan Ystads bibliotek och höll föredrag. Särskilt det i Ystad var spännande. Det var ju i den staden det mesta utspelade sig. Därför var det extra trevligt att få feedback från en av åhörarna:

”Jag var på Ystads Bibliotek och lyssnade på Ert  på föredrag om Gryningspyromanen. Det var mycket intressant och tankeväckande. Ni hade gärna fått prata ett par timmar till. Jag har ännu inte läst boken men har bestämt mig för att göra det. Det finns en nyfikenhet och ett intresse. Men vill jag verkligen veta allt? Som Ystadsbo är jag lite kluven. Borgström har tagit bort tryggheten. 2016 närmar sig. Det känns inte bra. När jag gick ifrån Ystads bibliotek fanns många tankar som  snurrade runt. Inte bara om gryningspyromanen utan om brandmännens arbetsvillkor och arbetsmiljö.

Jag gillar Ert sätt att jobba. Ni har en förmåga att hålla intresset vid liv hela föredraget igenom. Jag tittade inte på klockan en enda gång. Ni känns kunniga och väldigt engagerade och ni delar på tiden på ett bra sätt.

Annelie M”

David Widlund delar med sig av arbetet med boken om ”Gryningspyromanen” i Ystads bibliotek.