Gryningspyromanen på 12 plats på Bokus topplista!

Pocketboken ”Gryningspyromanen- en berättelse om hämnd” ligger på 12: plats på Bokus topplista. Vi som författare är glada över det och hoppas vår truecrime bok om Gryningspyromanen som släpptes den 15 september 2019 fortsätter på topplistan. Passa på att köp en signerad bok som julklapp här. Dessutom går det en tv-serie om gryningspyromanen på SVT nu. I boken har vi också ett helt nytt kapitel om när gryningspyromanen bodde i Västmanland 2016-2018.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Bokus-top-12-nr-3.png

För att ta del av hela historien om Gryningspyromanen köp vår truecrime bok ”Gryningspyromanen en berättelse om hämnd”

Om boken

I april 2016 blev Ulf Borgström villkorligt frigiven efter ett fängelsestraff för grov mordbrand. Hur kommer det sig att han bara blivit dömd för fyra bränder, när han enligt egen utsago har anlagt minst 200? Vem är han, och vad har format honom till den han är i dag?

Det här är historien om en man som gäckade polisen i tjugo år. En sann berättelse om svek, hämnd och ett stort misslyckande av samhället.

Så hur skulle det gå för Borgström efter frigivningen?

Det dröjde ett drygt år innan det brann igen.

I oktober 2018 föll hovrättens dom för bland annat försök till mordbrand. Den här boken berättar i ett nytt kapitel hur det gick till och hur polisen gjorde en rad fatala misstag under utredningen. Dessutom presenteras nya sensationella uppgifter från Ulf Borgströms bror, som ger nytt ljus åt två andra bränder.